Янко Янев помага след ПТП

Янко Янев помага след ПТП

Янко Янев е адвокат, който се занимава усилено със застрахователни казуси. След пътен инцидент през 2008-а година, след който едва не остава парализиран, той приема присърце работата си и се съсредоточава в това да помага и защитава правата на потърпевшите срещу хитруващите застрахователни дружества.

Моят сблъсък с него беше повече от случаен. Но истината е, че човек никога не знае от къде може да научи за експерти, които ще му помогнат да разреши някакъв проблем. В конкретния случай един недобросъвестен (да не кажа нещо по-остро) шофьор помете колата на съпруга ми ей така, както си беше паркирана до блока. Щетите бяха значителни и съответно доста скъпи. След като повикахме служител на застрахователната компания да ги опише, закарахме автомобила за ремонт. Разбира се, при първоначален преглед на автомобила не могат да се установят всички повреди по механиката и т.н, така че ремонтът на колата излезе доста повече, отколкото застрахователят искаше да ни изплати като сума. Започнаха едни ходения по мъките и разправии. Дружеството отказваше да приеме фактурата от сервиза, защото не бил доверен такъв, а защо техният служител не ни насочи към майстори, с които те работят и имат доверие, това не можаха да ни отговорят.

Всичко това толкова много ни беше изнервило, че явно само за това съм говорила. В една от следобедните разходки със сина ми на детската площадка засякох моя позната. И естествено започнах цветущо да ? обяснявам за това, което беше обсебило цялото ми съзнание. До нея седеше нейна приятелка, която слушаше с интерес разказа ми, а когато видя, че нямам намерение да млъкна, ме прекъсна вежливо и ми подаде едно листче с написан телефонен номер и името адвокат Янко Янев.

Адвокат?!

Дори не се и бях замисляла, че мога да се обърна към услугите на адвокат. Жената учтиво ми обясни, че човекът и колегите му са едни от най-добрите и наложили се професионалисти в бранша, и че имат успешно приключени стотици случаи. Едни от казусите, които поемали били свързани със застрахователи и всякакъв вид ощетяване от страна на дружествата.

Замислих се за секунда, но веднага звъннах на подадения ми номер. Човекът отсреща ме изслуша спокойно, насрочи ми среща и при първа възможност, пое случаят ми. В крайна сметка застрахователите платиха всичко, което трябваше, а адвокат Янко Янев се оказа съпруг на любезната дама от детската площадка. За мое най-голямо щастие точно в този ден и тя е решила да се разходи с детето им, за да можем да се срещнем и проблемът ми да бъде разрешен.

Google+ Comments