По женски

По женски

Досега може да не съм Ви споделяла, но често с приятелките се събираме по женски или иначе казано си правим женско парти :). На мен лично това ми се отразява много добре и дори мога да кажа, че ме зарежда с позитивизъм и добро настроение.

Някакси като съм в компанията на най-близките си приятелки се отпускам и започвам да им разказвам различни неща за себе си, по същия начин правят и те. Обичам да ги слушам и в никакъв случай не мога да кажа, че ме отегчават, а да не говорим че когато има и градус става още по-интересно.

Ние винаги си излизаме заедно, но друго си е като сложиш етикета „женско парти”. Тогава всяка тръпне и чака да дойде момента, в който ще бъдем заедно и ще лудуваме. А и това е най-лесния начин да се откъснем за малко от половинките си и домакинските задължения, без да мрънкат и да се оплакват.

Все пак да не забравяме, че всеки има нужда понякога да бъде с приятели, както при мъжете, така и при жените. Скоро си бяхме устроили едно такова парти и както винаги се забавлявахме много. Освен, че си разказвахме различни истории, потанцувахме малко, хапнахме, пийнахме и като всяко нещо, и това си имаше край и всички си тръгнахме доволни.

В нашата компания имаме едно момиче, което е много нахакано и върти мъжете на малкото си пръстче. Тя винаги има какво да разкаже и с какво да ни разсмее, така беше и тази вечер. Разбира се, направихме уговорка и за следващия път, когато ще си устроим женско парти и сега го очаквам с нетърпение.

Women-celebrating-at-party

Google+ Comments