Най-хубавите предложения за брак

Най-хубавите предложения за брак

Всички мечтаем за невероятно предложение за брак, защото това е история, която ще разказваме години наред. За жените може би това е най-хубавия ден в живота, след сватбата, разбира се. Има ли нещо по-вълнуващо на света от това мъжът, който обичаш, да ти  предложи брак. Това беше риторичен въпрос. Независимо как пожелавам на всички читателки да почувстват тази емоция и да се радват на много щастлив и спокоен семеен живот. А на всички читатели да са по-смели и да  не се страхуват от взимането на това решение.

Ако сте привърженици на приказките едно от най-готините места би било Дисни ленд, Париж. Там ще се почувствате като истинска принцеса.

“London Eye” е много известен с предложенията си за брак. Представлява огромно виенско колело на брега на река Темза. Има услуга да си запазиш капсула, наречена „Купидон“. Там ще ви сервират шампанско. Изключително подходяща е за влюбени двойки, а защо не и за предложение за брак?

“The Trevi fountain”, Рим. Фонтанът е шедьовър на изкуството. Той е най-големият в града и е с височина 26 метра. През деня е внушителен, а вечер когато го осветят гледката е магическа. Кой иска да каже заветното „да“ там?

The grand Canyon, Аризона. Големият каньон си е доста екстремно и опасно място за предложение, но какво пък толкова. Ще останете без дъх от божествената му дива природа.

Всъщност, за жалост, няма как да си изпросим годежа, но пък можем да си позволим една прекрасна екскурзия до тези вълнуващи дестинации.

А ти искаш ли да ги посетиш?

Google+ Comments