Козметика от онлайн сайт?

Козметика от онлайн сайт?

Преди няколко години бях абсолютно скептично настроена към поръчката на козметика от онлайн магазини. Причината бе в липсата на доказателство за качеството на продукта, който ще се използва върху най-деликатните зони от тялото и лицето. Но времето минава, технологиите се развиват, а мнението ми се променя.

Всичко започна, когато посетих един от дрогерийните магазини и видях любимата си спирала супер намалена. В тотален екстаз от тази находка, просто я грабнах и се отправих към касата. С изненада установих, когато се прибрах вкъщи, че консистенцията не е същата. Върнах се в магазина и познайте какво разбрах – остава й още месец срок на годност.

От тук достигнах до извода, че дори даден продукт да е пред теб и да го видиш, няма гаранция, че той ще е с високо качество. Да, това определено вдига шансовете, но не е винаги валидно. И така постепенно се престраших да опитам да поръчам от онлайн магазин. Ето и какво се случи с този мой опит.

При първото ми отваряне на няколко познати сайта, видях, че цените на някои от козметичните стоки, които използвам, са доста по-ниски. Е, разбира се, имаше и по-високи, и такива, при които нямаше разлика. Проверих произхода и сертификатите, вложени в сайта. А след това преминах и на най-добрия начин за проверка – споделените мнения в интернет.

Започнах да пиша имената на сайтовете заедно с думата „отзиви“. В отделните форуми открих много полезна информация и разбрах как мога да съм сигурна в съдържанието на продукта. Отне ми известно време четене, но определено бе добър опит за извършване на тази важна крачка за мен.

В момента мога спокойно да споделя, че смело пазарувам козметика онлайн. Следя офертите, сроковете и продължавам да чета ревюта. Така мога много по-лесно да си изградя бюджет и да пазарувам по-добри неща. А вие съгласни ли сте с моето мнение или предпочитате на място да проверите стоките?

Google+ Comments