Какво е Дринго?

Какво е Дринго?

Днешният текст е разкрепостен, така че не е за хора със слаби сърца. Предупреждавам, че ако не сте фенове на провокациите – просто подминете още докато сте в началото.

Щом сте продължили, значи съм ви заинтригувала и искате да разберете какво е Дринго. Всъщност ще подскажа, че жителите на София, а и гостите на столицата, могат да се докоснат по-отблизо до него. Или може би вече са го направили?!

Аз научих за Дринго-то от Facebook и събитие, което бе публикувано там. Всъщност това е бинго, което се организира на определена локация. Интересното е обаче, че е водено от драг кралица. По описанието от събитието, цитирам, е „ когато комбинираш една кралица с много топки се получава – DRINGO.“ Също и има много изненади, игри и закачки, които правят събитието супер щуро и като шоу програма.

Не знам дали е подходящо за мъже, но не видях ограничения за присъствие. Те може би се налагат от мислите на самите хора. Така че ако искате да разберете за какво става въпрос без предразсъдъци и с желание за забава, то ви съветвам да го пробвате.

Надявам се скоро и аз да имам възможността да го посетя от чисто любопитство. Попаднах и на клипчета от Дринго-то и имаше супер пиперливи фрази, които определено те карат да мислиш в малко по-сексуална посока.

Пиша ви за това събитие, защото според мен е любопитно и точно попада в тематика на блога ми. Надявам се, че и чрез текста съм успяла да ви изненадам и да ви покажа нещо ново. Отворете съзнанията си и бъдете готови да посетите нещо различно, което ще ви покаже един нов свят – този на драг хората в комбинация с нашите ежедневни дейности.

Google+ Comments