Как да изберем перфектния парфюмен аромат

Как да изберем перфектния парфюмен аромат

Парфюм! Само с изписването на тази френска дума в ума и сетивата ми се появява мирисът на любимия ми аромат. По принцип не обичам да експериментирам с парфюмите си и затова съм се спряла на един, който тотално отговаря на мен, подчертава стила ми и показва вкуса ми.

Тъй като вече над десет години използвам само този любим мой парфюмен аромат, реших, че е време за малко промяна. Смяната обаче се оказа по-трудна. Не става въпрос само за емоционалната раздяла, но и за чисто физическия избор. Всеки ден след работа в продължение на две седмица посещавах парфюмерийни магазини, за да намеря моето ухание. В един момент се обърках тотално и бях неспособна да избера каквото и да е.

Времето ме притискаше, защото старият парфюм бе на финала и ми се искаше да си взема друг. Осъзнах, че всъщност нищо не знам за различните аромати и че ми трябват малко по-специализирани знания от препоръките на приятелките ми.

Какво всички сме наясно, в интернет има много и разнообразна информация, дори и за парфюмите. Намерих това видео, което на мен много ми помогна и ми разкри основни моменти от избора на ново ухание. Споделям ви го, ако все пак и вие имате подобни проблеми. А аз вече имам нов аромат – Versace Bright Crystal.

https://www.youtube.com/watch?v=AWZhvhhVMdE

Google+ Comments