Ефектът на делфина

Ефектът на делфина

Всяка година се появява нова тенденция не само в облеклото, интериорния дизайн, прическите, архитектурата, но и в грима. Именно с това ново направление ще ви запозная в следващите редове. А за начало е достатъчно да знаете, че настоящата 2020 година е подвластна на ефекта на делфина в бюти тренда.

Всички знаем за красивите и невероятно добри делфини. Освен, че са изключително умни, те се славят и с красотата си. Точно това вдъхновява и новата мода в света на красотата. Всъщност за основателката на тренда се смята Мери Филипс, която е гримьорка на редица известни личности.
Нейната идея е да придаде такъв вид на кожата, че да изглежда гладка като тази на делфин. Същевременно да е толкова лъскава и свежа, че да наподобява на току-що излязла от водата. Техниката не е трудна и лесно може да се приложи дори и в домашни условия.

За целта е необходимо да извършите редовната ексфолиация и хидратация, чрез които да загладите и почистите максимално кожата си. След това нанесете основа за грим и изглаждащ фон дьо тен. И идва моментът на магията – нанасянето на блясък. За да не изглеждате като полети с олио, е необходимо да сложите само на високите точки на лицето. Това означава скулите, брадичката, слепоочията, върха на носа и между веждите. А като блясък освен специализиран продукт, може да използвате балсам за устни от естествени масла или гланц.

Ето това е ефектът на делфина – лесен и бърз, но много летен и свеж. Той е перфектен за плажни партита или щури вечери. А най-хубавото е, че с малко продукти карате кожата да заблести и да се разкрие истинската ви красота.

Google+ Comments