История с любов

История с любов

Скъпи мои читатели, днес ще ви споделя една магична история. Тя е за всички, които вярват в любовта и силата на съдбата. В нея присъстват един розов камък, повод и добро приятелство. А резултатът – е, за него може да се досетите, защото е най-прекрасното чувство на света.

Първо може би трябва да изходя от това, че моята приятелка имаше дълга връзка. След нея обаче все не намираше любовта. Затова за всеки рожден ден тя си пожелаваше именно това – да срещне човека за нея. Аз всячески се опитвах да я изненадам с нещо красиво и да задоволя женската суета, но усещах, че все не е достатъчно.

Затова за последния рожден ден реших да направя подарък от нещо по-символично. Намерих страницата на много готина мацка, която зарежда естествени камъни, помагащи за развитие на определени качества. Камъкът, върху който се спряхме, бе розов кварц. Той има способността да вдъхва повече любов в дните и да сава самоувереност.

Красиво опакован и с дълго описание, подарих гривна от розов кварц. Това, което моята приятелка трябваше да направи, е да постави бижуто в ръцете си, да затвори очи и да си пожелае любов. По този начин естествените камъни се зареждат – запомнете това, ако и вие имате такъв. Също така в комплекта й имаше сребърна вода, с която профилактично да прочиства енергията на кварца и да зарежда отново.

След няколко месеца, случайно или не, приятелката ми срещна своята любов. Тя е под формата на куче, което й е верен другар. Заедно с това обаче започна да посещава курсове за тренинга му и там се запозна с още прекрасни хора. Дали някой от тях е нейният човек, предстои да разберем.

Google+ Comments