Фризьорски услуги в в новия салон Alure в София

Фризьорски услуги в в новия салон Alure в София

pricheskaНаскоро гостувах на моя приятелка в София за няколко дни – хем по работа, хем за удоволствие 🙂 Разходихме се из Борисовата градина, разбира се обиколихме няколко мола и още много магазини, абе забавлявахме си се супер по женски 😉

Тя ми предложи да отидем в един нов салон за красота, в който имало за всеки по нещо – фризьорски услуги, маникюр, педикюр, солариум, масажи, и други. Разбира се – съгласих се – една нова прическа никога не е излишна, макар обикновено да не позволявам на друг освен моята фризьорка да ми пипа косата. Приятелката ми пък реши да се подложи на масаж – с едно от онези странни имена, които няма как да запомниш от първия път.

И така, отидохме в салон Alure, който доколкото разбрахме бил отворен съвсем скоро. Личеше си, всичко беше ново, оборудването много модерно, а и обзавеждането и интериора – подбрани с много стил и вкус. Моята приятелка се запъти към масажиста, при който си беше запазила час, а аз останах с фризьорката, с която обсъдихме една моя идея за прическа. Макар и малко да я помодифицира поради естетически и технически причини :)) фризьорката успя в общи линии да осъществи онова, което й обяснявах, което е супер, защото през цялото време се опасявах да не би крайният резултат да е такъв, че да трябва да се прибирам с такси от салона, за да не ме види никой – майтапът настрата, случвало се  е 🙂 За щастие прическата ми хареса, даже много. При някоя от следващите визити в столицата отново посетила този салон – вече ми спечелиха доверието. Приятелката ми също остана доволна от масажа, който й направиха и затова реших да го похваля в блога ми. Все пак в днешно време качествените услуги в кое да е отношение са кът.

Google+ Comments