Есенна вълна

Есенна вълна

Някак всяка година усещам, че се вълнувам много повече за идването на есента, отколкото за пристигането на лятото. Но тук говорим за емоции, които са породени от набавянето на нови модни находки. Докато през по-топлите месеци залагам на леки рокли и еспадрили, то през есента мога да се развихря с материи, цветове, кройки и многопластови визии. За всички вас, които също трепетно очаквате по-хладния сезон, подготвих тази класация за цветовете в есенната вълна от дрехи.

Няма как да не започна от основата. Задължително в гардероба си трябва да осигурите бежово, сиво, екрю и зелено, известно като „клонка от маслина“. Е,  и черното е подходящо за всеки сезон според мен, но нека този път да го минимизираме максимално. По този начин ще се получи цяла цветна концепция, която ще придава радост и ведрина в иначе по-мрачните и дъждовни идни дни.

И за запомняща се и актуална визия, то задължително се сдобийте с елемент в изкрящо жълт цвят. Той ще е сякаш носите слънцето със себе си. Следвайки тази логика, преминаваме и към следващите два – единият е оранжевият, а другият е съвкупност от оранжев и жълт. В тази гама са градско кафявото и червеното, което обаче да е винено и изкрящо.

За повече колорит и цвят модните експерти препоръчват и плетива от синьо. Тук отново имаме два варианта – по-тъмният, известен като „Миконос“ и по-светлият, познат като „безоблачно небе“. Също такова ведро усещане оставя и зеленото, което наподобява цвета на тревата. То супер се допълва с искрящо червено и нежно розово, които също са приети за цветовете на есен 2021.

Споделям този материал през август, защото знам, че невероятните попадения се пускат и свършват първи. Сега вече ще сте една крачка по-напред в подбирането на дрехи за есенния и зимния сезон. Успех и не забравяйте още малко да се порадвате на лятото.

Google+ Comments