Мускули без усилие

Мускули без усилие

В най-смелите ни мечти сме си представяли, че ще имаме перфектни стегнати тела и то докато си похапваме всичко, което ни се прииска. Но тъй като научната фантастика все още е само във филмите, то осъзнаваме, че действително това няма как да се получи без режим и спорт. Обаче 21 век ни изненадва и вече се появи нов уред сред козметичните салони. Той обещава точно този ефект – мускули без усилие.

Сигурно привлякох вниманието ви и се питате какъв е този апарат, какво прави, наистина ли не боли и каква му е цената. Аз няма как да ви дам всички тези отговори, защото аз самата не съм изпробвала процедурата. Но прочетох доста материали в интернет, ревюта и мнения на инфлуенсъри. Знам, че това не е достатъчно, но докато не се пробва, няма как да се разбере дали ще има ефект точно върху вашето тяло.

Ще ви дам обаче базова информация, която обяснява какво всъщност прави модернистичният уред. Той работи чрез импулси, които с магнитна стимулация ги насочват към мускулите и се предизвиква свиване. По този начин все едно тренирате, но не полагате кой знае какви усилия. Мненията са, че се усеща лек дискомфорт, но не е нещо страшно. А на следващия ден вече се появява и мускулна треска, която е гарант за оформяне на мускулите.

Зоните, на които може да се пусне уредът, са ръце, бицепси, трицепси, гръб, бедра, седалище, корем и прасци. Общо взето е цялото тяло. Чрез уреда ще се постигне по-голяма изразеност и ще се намалят подкожните мазнини. Аз вярвам, че до някаква степен наистина ще е така. Но не съм сигурна, че резултатът ще е толкова удовлетворяващ, колкото след потна тренировка. Въпреки това ще пробвам и ще споделя скоро и моето лично впечатление.

Google+ Comments