Зимните аксесоари, без които не можем

Зимните аксесоари, без които не можем

Пикът на зимата все още не е дошъл, но температурите започват да падат осезаемо. За нас, дамите, е от особена важност да ни е топло, докато сме навън, но и да изглеждаме добре, нали така? Полезното и стилното трябва да се съчетаят по възможно най-удачния начин, а това никак не е лесно. Ние си знаем…

hat_3058085aТенденциите за есен/зима 2014 показват, че на мода ще бъдат не просто шаловете, а огромните шалове тип одеяло. Те са доста по-големи от нормален шал и са идеални за добавяне на допълнителен пласт към облеклото, което също е нещо типично за сезона. Пончото също присъства и дори може да се облече върху яке, за да добави малко цвят като чисто естетически елемент, но и от гледна точка на практичността – като нещо, което да ви стопли още повече.

За къде без кожени ръкавици? Те са нещо класическо, което всяка една елегантна дама трябва да притежава. Те със сигурност са издържали модния тест на времето. Ако инвестирате в качествени такива, те ще ви се отплатят с топлина и ще изтраят дълго.

Така нареченият „безкраен“ шал може да ни послужи както за шал, така и за шапка. Двата му края са зашити един за друг и се получава един голям и удобен кръг, който може да увивате около шията си няколко пъти, а и да го наметнете над главата. Хубавото му е, че няма висящи краища, които да се развяват от вятъра.

Google+ Comments