Врати за ценители

Врати за ценители

Противно на повечето жени и привично на мнозина мъже, аз обожавам колата си и винаги искам най-доброто за нея. Така де, 3 години спестявах, за да мога да си купя Бубу, както я наричам. Редовно я карам на автомивка и преглед, зареждам не от коя да е бензиностанция, постоянно се интересувам и чета за полезни съвети относно поддръжката й. Както може би се досещате, да, имам гараж, за който също така полагам изключителни грижи: никога не позволявам да се превърне в склад, с прахосмукачката съм там всяка седмица, боядисвам го и т.н.

Та миналия месец направих необходимото и за качествена и надеждна врата. След едномесечно проучване, спрях се на Secdoor гаражни врати, които ми препоръча колега от офиса. Е, няма такива секционни врати, честно! Всеки път, когато излизам с Бубу навън, имам чувството, че съм част от някой холивудски филм; от онези, в които действието се развива в големите имения с километричните гаражи и порти.

Сега, като пиша всичко това, осъзнавам, че на моменти малко странно и педантично звучи, дори откачено, но наистина обичам колата си и всичко свързано с нея.

Ако вие също държите автомобилът ви да получава първокласни грижи, не се колебайте относно Secdoor: техните продукти наистина ще превърнат вашия гараж в едно още по-сигурно и надеждно място, а усещането да паркираш, преминавайки през такава врата, е великолепно!

Google+ Comments