Прекрасно време за разходки

Прекрасно време за разходки

razhodkiОткакто сменихме часа напред и деня порасна имам чувството, че всичко около мен се променя. Усеща се как лятото наближава, има много слънчеви и топли дни, които те предразполагат и ти създават много готино настроение. Не само това, но и всичко навън е цъфнало, дърветата се разлистват и става толкова красиво и зелено навсякъде, сякаш си в приказка.

Това толкова много ми харесва и ме впечатлява, че дори забравям и не обръщам внимание на натоварените улици и шума от столичните булеварди, през които минавам всеки ден. Мисля, че сега е най-подходящото време за разходки, тъй като нито е много топло навън както през лятото, нито е студено и именно това предпоставя за една прекрасна разходка. Особено, ако е с любимите хора няма как да не ни хареса и да не се разтоварим с нея от напрегнатото ежедневие.

Тъй като през седмицата сме натоварени и след работния ден имаме нужда от почивка, най-добре е да си плануваме маршрут за уикенда, по който да минем с дружките и да си направим една дълга разходка, най-добре далеч от мръсните и шумни улици.

Аз имам познати в по-малките градове на България, където има прекрасна природа и спокойствието там си е цяло богатство, което за съжаление тук в София е оскъдно. Затова често през уикендите отскачам до тях и съчетавам разтъжването с приятелите с почивката сред чистата природа.

Моите любими сезони са пролетта и лятото, така че настъпи моето време и сега съм заредена с много енергия и положително настроение, а Вие?

Google+ Comments