Viano – сребърен подарък за всяка жена

Viano – сребърен подарък за всяка жена

Аз съм от жените, които обожават бижута. Но рядко заделят от бюджета си за подобни украшения. Затова един от най-специалните подаръци, които според мен може да се направи на една дама, е именно сребърна гривна, колие или талисмани. За да спечелите сърцето на жената, ви давам съвет за мястото, от което обожавам да разглеждам и да се изкушавам да пазарувам – Viano.

Защо да заложите на сребърни бижута като подарък? Първо изхождам от факта, че среброто е благороден метал и той остава във вечността. Затова давайки подарък на някого украшение от сребро, то му давате и частица от времето. Също така среброто още от древността се е свързвано с Луната и носи символиката на ярката чистота, на целомъдрието и на възвишеното.

Според моето лично виждане цветът на сребърните бижута се доближава до нежния бял. Това го прави много по-лесно комбинативен с всякакъв нюанс дрехи. Също на сребърна гривна или сребърен синджир могат да се поставят висулки с всякакви форми, камъчета и цветове. Именно универсалността ги прави вечната класика в бижутерийния свят.

Избирайки бижу за майка, дъщеря или приятелка, е важно да се вземе предвид и личният ѝ стил. За мое щастие в сребърната бижутерия, която ми е само на една ръка разстояние – Viano, има за всекиго по нещо. Гривни с интересни закопчалки и подходящи дължини. Синджири – позлатени или в разнообразни плетки сребро, талисмани – които перфектно допълват всяко едно от тях.

Подчертавам и че в момента сребърните талисмани са изключително актуални, защото подредени на верижка около врата̀ или ръката, те разказват история. По принцип се подравят по значими поводи, но може да служат и като амулети. Заедно с това са невероятно оригинални по форма и изработка и веднага „грабват окото“.

Затова при следващия повод не се колебайте какво да подарите на любимата жена – сребърните бижута са винаги добра идея.

Google+ Comments