Жените харесват импулсивни мъже

Жените харесват импулсивни мъже

Мъжете да четат внимателно! Казвам го, защото не веднъж съм чувала различни представителни на мъжкото съсловие да се оплакват от своите половинки – жените им или не знаели какви искат, или искали прекалено много. Само мрънкали, оплаквали се и т.н. и т.н.

СТОП!

Нека ви издам най-строго и секретно пазената тайна за нежния пол. Жените се отегчаваме по-лесно от еднообразието, имаме нужда от повече разнообразие и затова чисто и просто ни привличат по-импулсивни мъже – тези, които вършат импулсивни неща в разумни граници и когато го правят, се съобразяват с настроението и състоянието на жената до себе си. Това изключва покупката на най-новия iPhone 6 само защото “току що е излязъл и виж само колко е готин”. Изключва и цъкането на компютърни игри до 3 сутринта или ненадейното купуване на нова кола, защото старата ви е омръзнала…

Импулсивността има едни разумни граници, в рамките на които е привлекателна и аз ще ви дам няколко примера в тази насока.

Импулсивно решение №1

Ако ви се очертава свободен уикенд и нито един от двама ви няма планове или уговорки, то бъдете инициатор за такива. Хванете половинката си за ръка и й кажете да си стегне багаж за 2 дни. Междувременно резервирайте хотел някъде наблизо (или надалеч, изборът е ваш). Разчитам, че познавате половинката си и ще вземете правилно решение относно това дали да й кажете или не накъде отивате. Направете го обаче чак когато сте се натоварили в колата 😉

Импулсивно решение №2

Купете нещо вкусно за хапване, когато се прибирате от работното си място и вместо Тя да прекарва 1 час пред печката тази вечер, споделете това време заедно. Разбира се, едно хубаво цвете или букет към този жест би ви спечелил допълнителни точки.

man-holding-flowers

Импулсивно решение №3

Малко е рисковано, но на някои хора им допада и следния сценарии: Отивате до близката ЖП гара и се качвате на първия влак, който дойде. Нямате представа накъде ще отидете и какво ще видите, но именно в това е чара на пътуването.

Импулсивно решение №4

Купете й подарък без повод. За да изберете подходящия, слушайте своята половинка от време на време. Все по някое време ще се изпусне да каже “Харесах си една чанта в еди-кой-си магазин, но не знам защо не си я купих…” или пък “Парфюмът ми свършва, май трябва да си взема нов”. Можете също така да й купите някакво бижу, книга или ваучер за покупки от любимия й магазин.

Импулсивно решение №5,6,7…

Изведете половинката си навън и вечеряйте в любимия й ресторант. Купете й голям сладолед без да го е искала (жените обичат сладолед! просто го отбягват заради калориите). Знам ли, в зоологическата градина също може да се разходите…

Просто не влизайте в онзи досаден коловоз, когато всеки ден е еднакъв с предния. Това изморява и доскучава неусетно бързо!

Google+ Comments