Един за друг или пък не?

Един за друг или пък не?

Всички телевизионни маниаци като мен например, няма как да са пропуснали култовото предаване от нашия ефир „Един за друг“. През март започна неговия втори сезон и всички фенове се чудихме дали ще успеят продуцентите да се надскочат, да покажат нещо по-завладяващо. А дали пък и двойките ще са по-различни и всички ли ще са един за друг?

Всъщност и продължението бе приятно и леко за гледане. Определено обаче аз забелязах прототипи от двойки, които в предния сезон се наложиха като фаворите. Може би пък са се и търсели конкретни персонажи. Имаше и образи, които видимо не изглаждаха да си пасват, но накрая най-изненадващо те спечелиха.

Относно игрите – имаше доста предизвикателни, които провокират възможностите. Но не знам доколко те бяха свързани с любовта, а не с преодоляване на самия себе си. Може би пък и в тези моменти се появява екзистенциалният въпрос дали си готов да жертваш себе си в името на другия. Тук психолози и специалисти могат да изкажат по-компетентно мнение.

Според мен обаче имаше много силно мотивирани двойки и такива, които бяха там просто да се покажат. За никого не е тайна, че повечето участници и то култовите от предния сезон се превърнаха в инфлуенсъри. Предполагам, че и това е една от причините някои да се запишат за участие. А може би и наистина да са искали да се докажат като двойка и характери. Истината е някъде по средата.

Голямата изненада за мен ме развитието на големите победители, които първоначално изобщо не изглеждаха като влюбени. Предполагам, че те наистина на са били или са забравили какво е, но в играта са си го припомнили. Други пък откриха и различие в характерите си, въпреки че казваха, че са се преоткрили. Какво ще стане с всички и дали ще има раздели – през годините напред ще разберем.

Google+ Comments