Любовта към цветята

Любовта към цветята

Отдавна Ви бях писала за моята страст и любов, която изпитвам към цветята. Ето, че сега дойде сезонът, в който те красят улиците, градинките, парковете, балконите и терасите на хората.

Мога смело да твърдя, че получавам енергия чрез тези красиви и пъстри растения. Те ме зареждат с толкова положително настроение, че е много трудно някой да ми го развали. За щастие и никой не се опитва да го направи.

Може би не само обичам цветята, но и обичам да полагам грижи за някого. Мисля, че е така, защото постоянно влизам в интернет и се интересувам всяко мое цвете от колко светлина се нуждае, колко вода, от какви допълнителни грижи има нужда и т.н.

Wallpaper-flowers-baby-yellow-flower-wallpapers-images-617947

Без значение колко цветя имам (а те не са никак малко) аз отделям специално внимание на всяко едно от тях, а то ми се отблагодарява със своята красота.

Понеже моите приятели знаят колко много харесвам цветята, наскоро ме изненадаха с един огромен и много красив пролетен букет. Много се зарадвах и бях толкова щастлива, че направо онемях, когато ми го подариха. Нямаше никакъв повод и затова не очаквах от тяхна страна да ме зарадват, но го оценявам много.

Доволна съм, че положих грижи и за моите прекрасни създания, които си отглеждам вкъщи и се радвам, че съм ги подготвила за лятото, сега ще им се наслаждавам и се надявам да добавя към тях и други видове.

Google+ Comments