Рекордни горещини

Рекордни горещини

Предполагам сте чули по новините или от интернет пространството, че това лято се очакват рекордни горещини и температури, които са виждани преди 600 години.

Да си призная малко съм резервирана към тази информация, тъй като ми се струва, че всяка година метеоролозите казват, че се очакват големи горещини и рекордни температури. Същевременно обаче ми се иска да не се окажат прави.

d

Въпреки че лятото е любимият ми сезон, все пак не обичам да е прекалено топло и да не се диша навън. Предпочитам да е жега пред студ, но в нормите на допустимото и да има лек за него.

Иначе винаги, когато е ставало на въпрос, моето мнение е било, че ако е много горещо, можеш да намериш вариант за разхлаждане. Било то с разхладителна напитка, климатик, вентилатор, ветрило, а защо не и басейнче с хладка вода. А когато става въпрос за затопляне, е малко по-сложно. Ако си в затворено помещение, има начини много – с печка, с климатик, камина, парно и т.н., но когато излезеш навън, ще зъзнеш, особено ако излизаш от някое топличко местенце.

r

Така че кой каквото иска да ми говори, лятото си е лято – топло, изпълнено с положително настроение, безкрайни вечери, абе иначе казано най-хубавият сезон.

Аз съм готова на 100% за него, дори и да е с рекордни горещини, а Вие ?

Google+ Comments