Кола маска на лицето!!!

Кола маска на лицето!!!

Че Ваня Червенкова е най-големият тиранин и манипулатор в къщата на Вип Брадър, то е ясно. Че повечето от съквартирантите се хванаха на тоталитарното й хоро – също. Но Йоана бие всички рекорди в представите ни за това, как един зрял човек може да позволи да е под чуждо влияние и да се поддава на обработка дори и за някакви очевидно безумни неща.

Със сигурност всяка от нас поне веднъж при посещенията си в козметичен салон е виждала как се прави кола маска на лице. Говоря не за традиционните проблемни зони, за които всяка жена полага грижи в тази посока – а за цялото лице. Да, има такива случаи, в които дали заради здравословни проблеми, хормонален дисбаланс или заради проста генетика прекомерното окосмяване налага тази процедура. И тийнейджърките обаче знаят, че почне ли се веднъж, особено на лицето, няма спиране. Затова се прави само в случаите когато това е истински наложително.

Е, обяснявам за какво става дума. В един от късните епизоди на формата бизнесдамата обясни на Йоко, че има мъх по лицето, който е недопустим, и трябва да го махне. Даде й пластири за целта и както се казва, едно дръпване и мъхът наистина го нямаше. Разбира се, за певицата неприятната изненада предстои след двайсетина дни до месец, когато мекият и незабележим досега мъх ще започне да напомня за себе си, само че далеч по-агресивно и стърчащо отпреди. И тогава вече наистина процедурата по ежемесечното му махане ще е абсолютна необходимост.

Както е казал народът: Акъл – море, акъл патки пасе.

 

Google+ Comments