Фотоепилация

Фотоепилация

epilНе знам защо, но до преди няколко дни бях много скептично настроена към този метод за премахване на окосмяване. Вероятно защото съм чела статии за някакви възможни вреди – но то по тая логика може ли да кажем за нещо, че е напълно безвредно. И също така може би заради доста високата цена, която имат тези услуги.

Е, оказа се, че нито опасностите за здравето са опасности, нито цената е толкова висока, колкото е била преди време.

Преди дни с приятелка излязохме по женски. Първо обядвахме на пицария. После пообиколихме магазините. И към четири без нещо, тя се плесна по челото, че е забравила за часа за фотоепилация, който има. Стана ми интересно и реших да я придружа до салона, за да видя как стоят нещата. Защото честно да си кажа, ежемесечното ходене на кола маска е едно от най-болезнените и неприятни неща – особено в определени зони.

Е, обяснявам ви това, което ми каза козметичката. Трябва да се направят общо осем процедури. На всеки 28 дни. Аз се интересувах специално за пълен триъгълник. Обясни ми, че цената за този участък е 35 лева на процедура, или ако трябва да го сметнем за осем посещения – 280 лева. И най-важното е напълно безопасна.

Повярвайте ми, това не е висока цена за спестеното време и болки, които трябва да се изтърпят. При това разхвърляно във времето – все пак 35 лева месечно не е непосилна сума. Служителката увери, че ефектът продължава поне две години, а при някои хора и повече.

Приятелката ми, която прави вече четвърта процедура, пък потвърди, че още след втората започнали да се появяват големи участъци без окосмяване.

Твърдо съм решена да опитам и в разгара на следващото лято да не ми се налага да изпитвам нечовешка болка. Ще ви държа в течение.

 

Google+ Comments