Чанта в телесен цвят

Чанта в телесен цвят

Elegent-Brief-style-women-Bag-100-GENUINE-LEATHER-Shoulder-bag-office-lady-bag-Simple-fashion-handbagЗадължителен според мен елемент в дрешника на всяка жена е да има чанта в телесен цвят. Това, ако се чудите, означава светло бежово, кремаво или подобни нюанси.

Знаете ли защо го казвам?

Защото подобен цвят е неутрален. Може да се комбинира буквално с всичко, както с тъмно, така и със светло. Може да се носи навсякъде – на работа, навън, на среща и т.н. Освен това фактът, че имате чанта с телесен цвят, не означава, че трябва да имате и обувки в същия. Супер, нали? А защо е така? Заради неутралността. По правило, за да сте стилни, трябва да носите максимум три цвята. Единият, от които да е цветови акцент, а другите два да са неутрални, за да може да изпъкне акцентът. За неутрални освен телесното, кремавото, бежовото и т.н. могат да се считат също бялото, черното, сивото, тъмно кафявото и дори тъмно синьото, но да е много тъмно.

Така че, дами, ако нямате подобна чанта, тичайте към магазина и се настройте за шопинг. Има и още едно предимство между другото – такава чанта можете да носите цяла година, а не само през лятото или зимата. Което означава, че универсална на 100%.

Google+ Comments