Биокозметиката

Биокозметиката

Предприех революция! Ще пробвам да сменя сегашната си козметика с биокозметика и ще наблюдавам ефектите. Не съм професионална козметичка и не съм наясно какъв е точно съставът на известните козметични марки, но ми допадна идеята в продуктите, които нанасям на кожата си, да няма каквито и да е химикали. Не че съм сигурна, че такива наистина липсват в биокозметиката, просто се надявам написаното на опаковките да се приближава до истината.

face cream

Не знам дали е заради зимния сезон, заради моята кожа в частност или поради друга причина, но в последно време не чувствам лицето си достатъчно добре. Все усещам кожата си опъната, косата суха, а устните ми са постоянно напукани. Не звучи добре, знам. Затова реших да изпробвам нещо ново. Поне за няколко месеца ще спра да използвам сегашните си продукти и ще започна да слагам на лицето и тялото си единствено такива с натурален произход. Просто ми е любопитно дали ще има някаква промяна – дали кожата ми ще стане по-гладка, дали ще се почувствам по-добре или няма да има никакъв ефект. Не очаквам сенките за очи да са особено трайни, нито очната линия да остава непокътната цял ден, но кой знае, може да остана приятно изненадана.

Продуктите, които съм си купила на този етап не са по-скъпи или са със съвсем малко по-висока цена от останалите известни марки, които не са биокозметика. На този етап не съм ги ползвала достатъчно дълго, за да кажа, дали са по-добри или не, но в бъдеще ще споделя тази информация с вас (стига да не забравя, разбира се, защото съм си леко разсеяна по природа).

Google+ Comments