Пристрастията в живота

Пристрастията в живота

Важно е да имаш мнение, важно е и да го изразяваш.

Какъв по-лесен начин за това от воденето на личен блог, нали? Именно с тази цел и аз пиша що-годе редовно и се надявам да съм ви интересна с темите, които ме вълнуват.

Сега ще кажа няколко думи за личните пристрастия как трябва да се отнасяме с тях според мен. Важно е да запомним, че всеки човек има право да живее живота си, както му харесва и аз лично гледам да не виня никого за тока как го прави.

peopleИма неутрални пристрастия, които са важни за всеки и в които е най-добре да не се замесваме. Ето някои от тях: някои хора обичат да похапват млечни продукти всеки ден и менюто им е съставено основно от тях. Ако така им харесва на хората и се чувстват добре, защо да се бъркаме? Или ако някой има афинитет към месото? Ами, негова си работа. Яде го той, не вие.

Ако аз искам да съм в някоя социална мрежа, значи така съм решила да си прекарам свободното време. Все пак то си е мое.

Ако съм фен на даден филм, автор, книга, поредица, сериал, сайт, игра и т.н., няма да ми е приятно някой да ми се бърка и да ме разубеждава как еди-кое си не било хубаво. За мен е!

И така, това са някои неутрални пристрастия, каквито, сигурна съм, всички имат. Нека не се бъркаме прекомерно в живота на останалите. Всеки си има грижи, за да се ангажира и с чуждите. Предложете услугите и помощта си, когато нещо не ви харесва и вярвате, че вреди на човека до вас. Тогава намесата ви ще е от полза.

Google+ Comments