Препоръчайте ми модно предаване

Препоръчайте ми модно предаване

Обожавам да гледам модни предавания и да чета статии на тази тема. Жена съм все пак, темата ми е слабост… Не си падам толкова по сапунените сериали, мелодрамите и любовните истории на хората, но кажете ми, че някъде става дума за мода и веднага ме печелите на ваша страна.

Heidi_Klum,_Michael_Kors,_and_Nina_Garcia

Гледала съм “Дяволът носи Прада”, всички епизоди на “Грозната Бети”, както и почти всички сезони на “Следващия топ модел на Америка” и “Топ дизайнери”. Допаднаха ми до един, макар реалитито на Хайди Клум да следях с най-голям интерес. Въпреки че най-интересното винаги си оставаше за ревюто накрая, признавам, че ми беше любопитно да видя как работят дизайнерите и как в рамките на един до два дни създават тоалет, достоен за висшата мода.

Попадала съм и на предавания като “Жертви на модата”. Също беше интересно, но като изгледах няколко епизода от него, ми стана доста еднообразно. Може би малко по-успешно в тази насока беше “Модни престъпления”, което сякаш изведнъж спряха да излъчват. Или само на мен така ми се струва?

Надявам се да има още някое модно предаване, което да си струва да се изгледа. Иска ми се да е интересно, забавно, но и образователно на тема мода и дизайн. Ще съм много щастлива, ако ми препоръчате подобна продукция 🙂

Google+ Comments