Полезно

Полезно

tattoАко си спомняте, преди няколко седмици ви запознах с една от най-модерните в момента тенденции при рисунките за тяло – така наречените бели татуси. Днес пак се връщам към темата по две причини. Първата – за да ви запозная с един изключително качествен и направо евтин продукт за възстановяване на кожата след интервенцията на татуиста, както и за превенция срещу инфекции. И втората – появи си още нещо по-модерно, при това напълно безопасно и безболезнено, така наречените слънчеви татуировки. Но да караме подред.

Преди няколко дни, като се прибирах от магазина, натоварена с малко повече чанти от нормалното, просто се спънах и очевидно защото се бях привела от тежестта на багажа, полетях напред. В резултат – ожулен нос, брадичка и чело. Луда работа. И неприятна. Отидох в аптеката и помолих за някакъв надежден продукт за възстановяване на кожата. Жената ми даде унгвент, който се казва Вита-Мерфен и струваше непълни седем лева. Имайки предвид колко са скъпи качествените дерматологични препарати, я попитах дали е сигурна, че става. Увери ме категорично. Е, беше права. За вас лъжа, за мене истина – зажулванията ми се изчистиха и коричката падна само за три дни. Те, разбира се, не бяха чак толкова дълбоки. Но макар и повърхностни – рани. Като се поосвестих, погледнах във форумите какво пишат за продукта – обикновено го правя, преди да започна да ползвам нещо, но в случая форсмажорните обстоятелства обясняват закъснението ми. Е, и другите потребители го намират за вълшебен. Оказа се обаче, че повечето от тях са го ползвали за възстановяване на кожата след сдобиването с татуировка. Е, именно заради това реших да споделя това кремче с вас – ако все пак решите да се оборудвате с така модерните напоследък бели рисунки, които ви препоръчах, да знаете и как най-бързо да се възстановите.

Дойде редът и на новината. Все по-голяма популярност добива един напълно естествен и безвреден метод да украсите тялото си – като се възползвате от щедростта на летните слънчеви лъчи и силиконова лепенка с желана форма. Слагате лепенката на желаното място и се печете – след достатъчен брой слънчеви бани махате силиконовата фигурка и под нея се подава прекрасна картинка с естествения цвят на тялото ви, която ярко контрастира на почернялата кожа около нея. Действайте! Нямате много време – до есента остават има-няма два месеца.

 

Google+ Comments