Нестандартните

Нестандартните

Всеки един от нас иска да бъде различен. А всъщност не е необходимо да се стремим към това, защото така или иначе няма един с едни човек на земята, които да са еднакви. Може визуално или по характер и маниери да наподобяват, ала това е само привидно. Същността и уникалността може лесно да се забележат, щом опознаеш човека.

Това кратко интро бе, за да въведа в темата за нестандартните. Това е за всички онези, които излизат извън стереотипа и не се притесняват от това. Именно за да им дам малко кураж и да разчупя останалите „нормални“, ще напиша примери с няколко холивудски звезди. Готови ли сте за малко нетипичен блясък?

Първи в моя списък е Пиърс Броснан. Той е невероятен актьор, но често критикуван от феновете си. Знаете ли защо? Заради съпругата му. Тя се казва Кийли Шей Смит и е доста закръглена. Въпреки че в по-младите си години е била като модел, днес е с наднормено тегло. Така, заставайки до звездния си съпруг, се разваля симетрията. Аз обаче мисля, че именно подкрепата на Броснан и химията между тях излъчват такава силна любов от нестандартната двойка.

Друга подобна двойка са Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес, която е с 15 години по-възрастна от него. Преди години може би разликата не е била толкова осезаема, но днес бричките издават разликата. Обаче това не пречи на звездите да са влюбени, да имат деца и смело да се показват пред камерите. А аз адмирирам.

Накрая завършвам с модела Уини Харлоу, която има витилиго. По принцип може би болестта не би била толкова забележима, но красивата дама е чернокожа и се получават много красиви тъмни и бели следи по кожата. Някои сигурно не биха се показвали от вкъщи, защото са нестандартни. Но пък и Уини използва именно различността си, за да бъде успешна.

Google+ Comments