Не всичко е предвидимо, но за това има MicroCredit

Не всичко е предвидимо, но за това има MicroCredit

Колкото и да се стараем да се простираме според чергата си, не винаги можем да предвидим, какви разходи ще трябва да направим този месец. Понякога се случва така, че спестяванията и заплатата ни не могат да покрият изскочилите разходи и тогава обикновено се чувстваме в безизходица. Но продуктите, които се предлагат от MicroCredit, се оказват идеална помощ, в подобни ситуации и не само. Кредити до заплата, като тези от https://microcredit.bg са перфектното спасение при много възникнали ситуации, които объркват месечния ни бюджет драстично.

MicroCredit е лицензирана небанкова финансова институция, която предлага финансова помощ. Подобни институции изпълняват част от функциите на банките и за да сте сигурни, че дружеството, чийто продукти сте харесали, е легално, бързо и лесно можете да проверите публичния регистър на БНБ – контролният орган за подобен тип институции.

И така, когато имате нужда от допълнителни средства, независимо, какво е естеството на нуждата ви, можете спокойно, бързо и лесно да получите своята финансова подкрепа. MicroCredit предлагат няколко основни продукта, които ще ви помогнат в затруднено положение или за точната инвестиция.

CrediHome предоставя възможност да вземете бърз кредит от 200 до 3000 лева без доказване на доход, обезпечаване или поръчители. Заемът се изплаща на равни седмични или месечни вноски, за срок от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца, а парите си получавате в брой. Вноските могат да се правят директно на консултантите, в един от 70-те локални офиси в цялата страна (от скоро и в обектите на Т-Маркет) или по банков път.

Само срещу лична карта и доказване на доход мажете да се възползвате от продукта CrediGo. С него можете да вземете пари на заем в размер от 600 до 3300 лева за период от 6 до 18 месеца. С този продукт можете да се възползвате от 30 дни гратисен период за плащане на първа вноска, а парите си получавате и връщате по банков път. Можете спокойно да заявите своя кредит онлайн по всяко време на денонощието, в офис на MicroCredit или като се обадите по телефона.

CrediTrade е предназначен за малки и средни фирми или хора, упражняващи свободни професии, които имат нужда от оборотни пари или средства с инвестиционна цел. При този вид бърз кредит лихвата по него се признава за разход на фирмата, а потребителите имат възможност за безлихвено връщане при заплащане на административна такса. Също така, процедурата за одобрение е с минимална документация, а потребителите могат да се възползват от гратисен период за първа вноска до 45 дни. Парите се получават в рамките на деня, по желание на клиента – в брой, в офис на MicroCredit или по банкова сметка. Периодът на изплащане е от 3 до 18 месеца, а плащането се извършва в удобно време лично на консултант, в един от 70-те локални офиси в цялата страна или по банков път.

Google+ Comments