Моето второ семейство – ЕОС Матрикс

Моето второ семейство – ЕОС Матрикс

Много е хубаво, когато човек намери правилното работно място за себе си. И съм изключително благодарна, че попаднах на ЕОС Матрикс.

Дойдох в София като студентка, когато ме приеха да уча финанси и икономика. Трудно успях да се адаптирам в големия и шумен град и единствените контакти които имах бяха с колегите ми от университета. Нямах възможност да плащам квартира и поради тази причина останах в общежитие. Но предполагам, че знаете, че животът в столицата ни е значително по-скъп от този в малките градове на България. И наистина на родителите ми им беше много трудно да ме издържат, а и аз не исках да завися от тях. Ето защо започнах усилено да си търся работа.

Наясно бях, че няма как да си намеря някаква работа, която отговаря на образованието, което предстоеше да придобия. И започнах да работя всичко, което човек може да се сети и което не изисква някаква особена квалификация. Естествено преминах през професии като сервитьорка, барманка, продавачка в магазин.
След втората година в университета реших, че е време да започна да търся специализирани стажове и нещо, което ще ми бъде от полза в кариерата, тъй като парите бяха важни, но натрупания професионален опит в правилната сфера – още повече.

Не след време видях обява от ЕОС Матрикс. И като всеки съвременен човек проверих фирмата подробно. Разбрах, че тя е българското представителство на международната финансова група EOS Group, която има над 30-годишен опит в събирането и изкупуването на вземания.
Замислих се дали искам да работя точно това, но продължавайки да чета за компанията, разбрах, че всъщност те помагат на хора, изпаднали във финансово затруднение, благодарение на опита и познанията си.

Поради тази причина реших, че ще опитам късмета си и кандидатствах. Повикаха ме на интервю и си допаднахме. Наеха ме, а след това преминах сериозно обучение. А един от позитивите беше, че мога да работя и на смени.

Вече завърших висшето си образование и продължавам да работя в ЕОС Матрикс. Развивам се с всеки изминал ден и продължавам да научавам нови неща. Екипът от професионалисти, в който попаднах, е изключителен и с ръка на сърцето си мога да кажа, че те се превърнаха в моето второ семейство, в което се чувствам добре, уча се и се развивам.

Така започна моят професионален път – малко на шега, но с много желание и старание.

Google+ Comments