Как да носим пола молив през зимата?

Как да носим пола молив през зимата?

marchela-v2_-_hbz-anja-rubik-pencil-skirt-lead-lg

Ниските температури в последно време ни смразяват до кости, а? Като се качим в колата за работа, термометърът показва все минусови и двуцифрени числа, а максималните градуси през деня едва се завъртат около нулата и дори не я преминават.

В такива дни гледаме да се обличаме максимално топло. Нахлузваме чифт дебели дънки и може би слагаме чорапогащник отдолу. Обличаме си боди, риза, пуловер и сако под палтото, а същевременно знаем… че целият този обем от дрехи ни придава по-закръглени форми. Но какво можем да направим? Понякога е по-важно да ти е топло, отколкото да изглеждаш по най-добрия възможен начин.

А дали е така наистина?

По никакъв начин не отричам топлината на хубавите вълнени пуловери и плетени жилетки. Някои от тях стоят наистина стилно, но можем да ги комбинираме и с други дрехи освен дънки и черни панталони.

Днес ще ви предложа една моя любима комбинация именно в такъв стил – широк пуловер с тясна пола тип молив и високи ботуши!

Моля, само да не бързате да се стряскате и веднага ще обясня защо. Контрастът между тези две части от облеклото е толкова забележителен, че е почти гениален. Обичам, когато се съревновават противоположни елементи в стил hard&soft. В конкретния случай противопоставянето е между обемите. Полата е тясна и с кройка, която издължава фигурата ви. Пуловерът е широк и пухкав, което ви дава усещане за комфорт и самочувствието, че не подчертавате твърде много от себе си. Ако си обуете към тази визия и ботуши с висок ток, краката ви ще изглеждат още по-безкрайни и слаби. Може би повечето от вас се чудят как няма да замръзнете с такава къса пола и отговорът е следният. Можете или да носите палто, което е с дължина поне до коленете ви, или да си вземете плътен чорапогащник. Има такива, които са с дебелина от 200 дена, терморегулиращи и пазят по-топло дори от любимите ви дънки. Варианти има, стига да сте готови да рискувате с външния си вид без значение от прогнозите за времето и до каква степен слънцето свети вместо да топли.

Действайте, момичета. Бъдете неустоими дори при минусови градуси.

Google+ Comments