Женени от пръв поглед

Женени от пръв поглед

Женени от пръв поглед е телевизионно предаване, в което хора се женят за напълно непознат човек. Те са събрани от специалисти психолози, които са определили по някакви техни си характеристики, че тези хора ще си паснат и биха имали добри партньорски взаимоотношения.

Не знам до колко това ме притеснява и до колко всъщност ми е интересно да видя дали ще се получат нещата. От една страна, ако наистина тези хора, които участват в предаването, не са поставени лица и искат да намерят партньор в живота си, е доста тъжно да го правят пред камерите и пред очите на толкова много хора. Не за друга, а защото аз смятам, че това е много интимно нещо и то трябва да се случва единствено между двамата души.

От друга страна самият експеримент, за това дали може любовта и разбирателството между двама души да възникне посредством формула е особено интересен.

И в същото време не спирам да си задавам въпроса – Колко трябва да си отчаян, за да предприемеш такава стъпка? Дали животът ти ти е предлагал само неразбирателства с хората, срещал те е само с неподходящи партньори или си взимал грешни решения, след грешни решения. Всеки си знае за себе си. Но е истина, че всеки човек търси любовта в живота си.

Google+ Comments