Любимите ми аксесоари през есента

Любимите ми аксесоари през есента

Обичам есента! Не мога да преценя дали ми е любимият сезон, но много я харесвам, защото: времето тогава е по-приятно, повече разнообразявам в стайлинга си, а залезите са просто вълшебни.

В чест на есента и множеството цветни нюанси, които ни предоставя, реших да ви представя моите лични фаворите сред аксесоарите през този сезон. Все пак не само природата има право да е шарена през това време от годината. Ето как и ние да внесен малко цвят чрез три ежедневни аксесоара, които така или иначе носим през есенните дни 😉

№1 за мен са цветните чадъри. Обожавам, когато навън вали лек дъжд, и всички хора извадят чадъри в седемте цвята на дъгата, че и извън нея. Това променя облика на град, атмосферата се усеща някак си по-весела и приветлива. Не сте ли съгласни?

tanya-blogger-stripes-n-vibes-colorful-printed-scarf-style-february-2015

№2 оставям… за шаловете. Всъщност не знам защо ги поставям на втора позиция, след като тях ги обичам дори повече. Започвам да нося шалове още преди да ми е потрябвала връхна дреха или блуза с дълъг ръкав. Вкъщи имам един шкаф, пълен само и единствено с шалове – тънки и летни, есенни и по-дебели, зимни и вълнени… мисля, че са поне десетина и всичките си ги нося.

Следващи в списъка ми с любими аксесоари този месец са ботите. Обожавам този модел обувки! Изглеждат страхотно с дънки и тесни панталони, но също с поли и рокли. По-стабилни и удобни са от сандалите през лятото, защото нямаш никакви каишки, с които да се разправяш. И да ви призная честно, намира ми се тук един чисто нов чифт  черни боти, които си купих още лятото на много голямо намаление. Вчера си ги обух за първи път и останах много доволна от избора си. Уцелила съм 10-та 🙂

Google+ Comments