Ранната бременност

Ранната бременност

bremennostКакво ще кажете за ранната бременност дами? Одобрявате ли я или по-скоро сте на мнение, че всяко нещо е с времето си и не бива да се бърза с това? Да си призная този въпрос е доста сложен и естествено си има както плюсове, така и минуси.

От една страна е добре, когато майката е по-млада и съответно семейството, тъй като още са по-спокойни, годините не са ги изтормозили, бабите и дядовците са млади и могат да помагат при отглеждането на отрочето. Когато обаче жената е бременна в по-напреднала възраст, като 28-35 години, донякъде е по-добре тъй като е по-улегнала, мисленето е по-адекватно и майчинските инстинкти са вече добре развити. Лошото тук, обаче е че когато детенцето е първокласник, майката ще бъде вече на около 40 години, а докато дойде момента за отглеждане на внуци може да няма сили за помагане в отглеждането.

Всяка една страна си има и добри и лоши качества, но според мен това нещо трябва да се почувства и жената да бъде наистина готова за такава крачка. Като за това също се изискват доста неща. Може би най-важното е до нея да има човек, който желае същото и чувствата са споделени – тогава няма от какво да се притеснява, тъй като ще има човек, който да я подкрепя, обича и помага.

Google+ Comments