Блог за госпожици

Професия блондинка

June25

Надявам се с тази публикация да не обидя дамите с руси коси. Всичко написано по-долу е в кръга на шегата и няма за цел да ги засегне по какъвто и да е начин.

Все си мисля, че множеството вицове за блондинки не са никак случайни. Днес ще поразсъждавам за връзката между умственият багаж и цвета на косата. Преди малко ходих до магазина. Стоя си на светофара и търпеливо чакам зелена светлина за пешеходци, за да премина на отсрещната страна на булеварда. Изведнъж една руса дама спира (беше първа кола за завой надясно при зелена светлина за автомобили), пуска аварийни светлини и започва да се оглежда в огледалото. За малко да бъде ударена от бързо движещ се джип, чийто водач очевидно смяташе, че правилата за движение не важат за него.

Продължих си пътя, решавайки, че ще използвам стълбите за да се поразтъпча още малко. На втори етаж живее една руса дама, която упорито подражава на фолк дивите. На външен вид си е цяла карикатура. Когато крачих нагоре, въпросната дама извеждаше кученцето си на разходка. Говореше му, лигавеше му се, сякаш ще и отговори. След секунди видях и облеклото на любимецът. Горкото животинче.

Едва ли е случайно всичко това, драги читатели. Може би професия “Блондинка” наистина съществува.

Професия блондинка
Rate this post

Google+ Comments

posted under За живота

Email will not be published

Website example

Your Comment: